Koezio Live Adventure Games

ADRES
Werkhuizenkaai 163,
1000 Brussel

TELEFOON
+32 23 19 54 54

E-MAIL
info@koezio.be

WEBSITE
Bezoek website

Neem deel aan de Koezio missie, een real life adventure game, een VR Maze, Lucky Darts of de Karaoke Club. In de Missie heb je 90 tot 120 minuten om je een weg te banen doorheen 4 districten vol actie, communicatie, touwenparcours op 12 meter hoogte… Hou het hoofd koel want je zal vele emoties ervaren. Sensationeel op het touwparcours op hoogte, stress bij het oplossen van raadsels, geconcentreerd bij vragen en vol moed voor het onbekende: niets zal u bespaard blijven. Kortom, Koezio is een unieke ervaring die je zal entertainen en doen lachen!
De Koezio missies hebben enkele gelijkenissen met een escape game, maar met enkele significante verschillen: de Koezio missies vinden plaats in een ruimte van 5000 vierkante meter in tegenstelling tot de vaak kleinere ruimte van een escape game, spelers kunnen niet alleen spelen, teamspirit is essentieel en heel belangrijk: bij Koezio zijn niet alleen je hersenen, maar ook je armen en benen nodig!
Partners Partner van Escape Games Belgium Vergaderruimte 2 vergaderruimtes met capaciteit van 120 personen. Ontspanningsruimte Er is een grote lounge met bar en restaurant. Parking Parkeren doe je best bij Parking Docks Bruxsel.
Room #1

Koezio Missie Elite Agents

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 10 jaar
2 - 120 spelers
120 min

4 districten om in team te doorlopen. Een intens avontuur voor zowel het lichaam als de geest. Met als laatste district een hoogteparcours op 12 meter hoogte ! De garantie voor een sterke ervaring samen die zowel actie als emotie combineert in alle veiligheid. Toegankelijk voor iedereen, ook wie niet sportief is! Het allerbelangrijkste: samenwerken als team. Om uw veiligheid te garanderen, hier de toelatingsvoorwaarden : Meerderjarige verantwoordelijke aanwezig in het park voor de -14 jarigen (niet noodzakelijk om deel te nemen aan activiteit) Minimum 1m40 groot zijn Geen hartproblemen hebben Niet claustrofobisch zijn of hoogtevrees hebben Verboden voor zwangere vrouwen

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Vergaderruimte
2 vergaderruimtes met capaciteit van 120 personen.

Ontspanningsruimte
Er is een grote lounge met bar en restaurant.

Parking
Parkeren doe je best bij Parking Docks Bruxsel.

Drinkgelegenheid

TELEFOON
+32 23 19 54 54
E-MAIL
info@koezio.be