Koezio Live Adventure Games

ADRES
Werkhuizenkaai 163,
1000 Brussel

TELEFOON
+32 23 19 54 54

E-MAIL
info@koezio.be

Neem deel aan de Koezio missie, een real life adventure game. Je hebt 90 tot 120 minuten om je een weg te banen doorheen 4 districten vol actie, communicatie, touwenparcours op 12 meter hoogte… Hou het hoofd koel want je zal vele emoties ervaren. Sensationeel op het touwparcours op hoogte, stress bij het oplossen van raadsels, geconcentreerd bij vragen en vol moed voor het onbekende: niets zal u bespaard blijven. Kortom, Koezio is een unieke ervaring die je zal entertainen en doen lachen!
De Koezio missies hebben enkele gelijkenissen met een escape game, maar met enkele significante verschillen: de Koezio missies vinden plaats in een ruimte van 5000 vierkante meter in tegenstelling tot de vaak kleinere ruimte van een escape game, spelers kunnen niet alleen spelen, teamspirit is essentieel en heel belangrijk: bij Koezio zijn niet alleen je hersenen, maar ook je armen en benen nodig!
Vergaderruimte 2 vergaderruimtes met capaciteit van 120 personen. Ontspanningsruimte Er is een grote lounge met bar en restaurant. Parking Parkeren doe je best bij Parking Docks Bruxsel.
Room #1

Koezio Missie Elite Agents

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 10 jaar
2 - 120 spelers
120 min

Uw missie, als u deze bevestigt: doorloop met je team 4 districten vol verrassingen! Het is zover, je leven als Special Agent begint nu. Het parcours en de training die John K, directeur van het opleidingscentrum, voor je voorbereidde, zal je vele emoties doen beleven. Sensationeel op het touwparcours op hoogte, het hoofd koel houden bij het oplossen van raadsels, geconcentreerd bij vragen en vol moed voor het onbekende: niets zal je bespaard blijven. Je hebt 120 minuten maximum om 4 districten te doorlopen en vooral een ongelooflijk avontuur te beleven met vrienden, familie of collega's!

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Vergaderruimte
2 vergaderruimtes met capaciteit van 120 personen.

Ontspanningsruimte
Er is een grote lounge met bar en restaurant.

Parking
Parkeren doe je best bij Parking Docks Bruxsel.

TELEFOON
+32 23 19 54 54
E-MAIL
info@koezio.be