ADRES
thuis geleverd,
Mobiele escape game

TELEFOON
-

E-MAIL
hallo@getnoxbox.com

WEBSITE
Bezoek website

Nox Box biedt een interactief gezelschapsspel in de vorm van 5 prachtige ontworpen ansichtkaarten. Het doel is om het mysterie wat zich op de kaarten ontvouwd op te lossen met behulp van daadkracht, het internet, vrienden en familie!  De game heeft geen vaste spelduur, jullie bepalen zelf wanneer en hoe lang jullie spelen. Het enige dat jullie tijdens het spel nodig hebben is een smartphone met internetverbinding. Elke kaart is bezaaid met puzzels, cijfers en mysteries die je steeds dieper in het avontuur zuigen.. Los zoveel mogelijk puzzels en raadsels op en probeer het mysterie te ontrafelen. ​Dichter bij een escape room dan dit ga je niet komen, alleen deze experience kun je spelen in de knusse omgeving van je eigen huis.  Stijlvolle, handgemaakte mysteries voor een prijs die iedereen zich kan veroorloven.  ​
Partners Partner van Escape Games Belgium
Room #1

ESCAPE GAME: Bella Ciao!

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
1 - 5 spelers
100 min

Bella Ciao!’ is een nieuw soort mysterie verteld in de vorm van vijf zorgvuldig en handgemaakte ansichtkaarten. Elke kaart is bezaaid met puzzels, cijfers en mysteries die je steeds dieper in het verhaal zuigen. Lossen jullie dit mysterie op?

Room #2

ESCAPE GAME: Bella Ciao 2! Robo del Museo

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
1 - 5 spelers
100 min

El Professor is terug! Zijn nieuwe doel is een nieuw museum in Zaragoza. Het middelpunt en meest trotse bezit van het Museum is een verzameling Goya-schilderijen. Morgen is de feestelijke opening van het museum, dus slaat de professor vandaag toe en hij heeft jouw hulp nodig! Geef essentiële informatie aan het team ter plaatse, zodat ze de nodige instrumenten en vermommingen kunnen vinden, schakel de beveiliging van het het museum uit en help de professor bij het bemachtigen van de kostbare Goya's. El professor geeft je alle benodigde informatie op een presenteerblaadje...5 om precies te zijn. Het thema is gebaseerd op de de populaire Netflix Serie 'La Casa de Papel' . Daar waar de serie gaat over El Profesor die met acht criminelen de grootste overval in de Spaanse geschiedenis pleegt (zo'n 2,4 miljard euro) gaat 'Bella Ciao!' over een andere zaak. Robo del Museo is deel 2 in de serie 'Bella Ciao'. Het mysterie staat op zich zelf en het niet nodig om deel 1 gespeeld te hebben om ook deel 2 op te lossen.

Room #3

ESCAPE GAME: Roomanji

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
1 - 5 spelers
100 min

Dit is een mysterieus bordspel dat zowel spannend als extreem gevaarlijk is. Mensen die het spelen, kunnen de verkeerde combinatie spelen en uiteindelijk in de wereld van Roomanji worden gezogen, gevuld met wilde dieren en mysterieuze magie. Een paar van zulke ongelukkige spelers zaten 10 jaar vast in de wereld van het spel. Ze overleefden in de jungle van Roomanji en probeerden een manier te vinden om het spel te winnen en terug te keren naar de echte wereld. Ze deden het eindelijk, maar ... ze speelden vals. Dus slechts één van hen kwam terug. En nu gaat hij terug naar de wereld van Roomanji om zijn vrienden te vinden. Hoe groot is de kans dat hij deze keer daadwerkelijk wint? Nou.. het is aan jou! Hij heeft wat aantekeningen en een kopie van het spel voor je achtergelaten, zodat je hem kunt helpen om Roomanji te verslaan.

Room #4

ESCAPE GAME: Crazy Tony!

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 8 jaar
1 - 5 spelers
100 min

Je hebt er vast wel eens van gedroomd? Het werken in een snoepfabriek, je eigen snoep, ijs en wafels maken met de lekkerste ingredienten in honderd verschillende kleuren.. Crazy Tony is de eigenaar en hij is op zoek naar zijn opvolger... Denk je dat het jou lukt de fabriek over te nemen? Tijdens deze bijzondere escaperoom voor thuis werk je jezelf omhoog in de snoepjesfabriek van Crazy Tony. Als je alle levels verslaat dat lukt is de snoepfabriek helemaal van jou en ontvang je het gouden certificaat. Los de verschillende raadsels, puzzels en hersenkrakers op die Tony voor je heeft bedacht om telkens een level hoger te komen en te stijgen in rang. Bemachtig jij het gouden ticket en wordt je de opvolger van Tony? Dit avontuur is geschikt vanaf 8 jaar en perfect voor gezinnen en kids. Ook geschikt om kinderen alleen te laten spelen , bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje thuis! Leg wat snoepjes en koekjes klaar om het feestelijk aan te kleden, maar pas op voor Crazy Tony en zijn duivelse raadsels en valstrikken!

Room #5

ESCAPE GAME: 5th ELEMENT

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
1 - 5 spelers
100 min

Ontrafel de 5 kaarten van de Heilige Orde en vindt het wapen om het 5e element te activeren. Het wapen bestaat uit 4 delen. 4 stenen, die 4 elementen vertegenwoordigen: aarde, wind, vuur, water.Jullie moeten de locatie van elke steen vinden. ​Maar dat is niet alles....Jullie zullen ook de Tempel van het Vijfde element moeten vinden. Daar worden de stenen op de sokkel gelegd en wordt het 5e element geactiveerd ...We weten nog niet eens wat het 5e element is..Please help ons! Dit spel brengt je de hele wereld over, langs tempels en rivieren. Maak kennis met Oosterse mystiek en Griekse Mythologie. De diepste wateren en de hoogste bergen. Lukt het jullie om dit mysterie te ontrafelen?

Room #6

ESCAPE GAME: The Experiment

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
1 - 5 spelers
100 min

‘The Experiment’ is gemaakt door een team van ontwerpers, cartoonisten, scenarioschrijvers en videoproducers uit 4 landen. O.a. designers van de wereldberoemde ‘Claustrophobia’ escape rooms hebben aan deze game gewerkt. Jouw taak is het ontcijferen van een informatiestroom afkomstig uit de ruimte. Een wirwar van cijfers, codes, willekeurige woorden, popcultuur en literaire verwijzingen uit onze wereld moeten worden ontcijferd.

Room #7

ESCAPE GAME: Vloek van Zwartbaard

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 12 jaar
1 - 5 spelers
100 min

Dit thuismysterie is geschikt voor het hele gezin. Ontrafel samen met je vader, moeder, broer(s) of zus(sen) dit avontuur en verbreek de vloek van Zwartbaard. Een 'escape room' spel om thuis te spelen en waarbij je gebruik maakt van het internet, logica, en vindingrijkheid om het spel uit te kunnen spelen. Jullie worden door de schattenjager Calico Jack gevraagd mee te helpen om de schat van Zwartbaard te vinden en de vloek te verbreken. Je ontvangt 5 handgemaakte kaarten helemaal vol met raadsels, codes, audio- en videobestanden , social media en diverse links naar de echte wereld en weer terug naar het internet waar je allerlei dingen op kan zoeken! Print de kaarten uit en spreidt ze op tafel in de kamer of in de tuin. Neem er een verfrissend drankje bij en laat je hersenen maar flink kraken. Ga samen de uitdaging aan en verbreek de vloek van Zwartbaard! Er zit geen tijdslimiet aan deze game dus je kunt spelen wanneer je maar wilt.

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

TELEFOON
-
E-MAIL
hallo@getnoxbox.com