Escape the maze

ADRES
op locatie,
Mobiele escape game
Escape The Maze is dé outdoor escape game van België. Dit nieuwste avontuur kan je spelen in elke stad en op elk gewenst tijdstip. Het spel bevat city-game elementen en combineert het beste van escape room en The Maze Runner. Je speelt in teams van 2 tot 200 personen. Dat is gegarandeerd 120 minuten plezier!
The Maze is een interactieve citygame en teambuildingsactivtiteit. Gewapend met smartphone, gamebox, een unieke website en gameapp ga jij samen met je team het geheim van The Maze te ontrafelen. De opdrachten bestaan uit doe-opdrachten, GPS quests en mysterieuze vragen. Lukt het jullie om in Hall of Fame te komen en te ontsnappen uit the Maze?
Vergaderruimte Optioneel, afhankelijk van de locatie waar we naartoe komen Parking Optioneel, afhankelijk van de locatie waar we naartoe komen Ontspanningsruimte Optioneel, afhankelijk van de locatie waar we naartoe komen
Room #1

The Room Antwerp

Toegankelijkheid
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
2 - 200 spelers
120 min

Jullie ontvangen een plattegrond van de stad naar keuze met een rode cirkel om het centrum. Gedurende het spel wordt stap voor stap duidelijk (door het goed uitvoeren van de raadsels en opdrachten) waar de uitgang van The Maze is!

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Vergaderruimte
Optioneel, afhankelijk van de locatie waar we naartoe komen

Parking
Optioneel, afhankelijk van de locatie waar we naartoe komen

Ontspanningsruimte
Optioneel, afhankelijk van de locatie waar we naartoe komen