2-ESCAPE PITTEM

ADRES
Brugsesteenweg 13,
8740 Pittem

TELEFOON
+32 498 44 12 23

E-MAIL
info@2-escape.be

WEBSITE
Bezoek website

In Pittem vinden we een 2e vestiging van 2-ESCAPE, niet ver van hun andere locatie te Oostkamp. En ook hier beschikken de uitbaters over een locatie met charisma en geschiedenis. Helemaal in thema van hun escape activiteit kan je zelf op aanvraag ook een gokje wagen aan de Blackjack- of roulettetafel. Faites vos jeux!
Bij 2-escape Pittem is iedereen meer dan welkom. Wie wil kan na het spelen nog terecht in de bar voor een hapje of een drankje. Voor grote groepen beschikken zij over tal van arrangementen om een teambuilding, verjaardagsfeest, vrijgezelle, ... op maat aan te bieden. En in de zomermaanden is het helemaal gezelligheid troef in hun zomerbar 'Happy jack's Pop-Up bar'!
Partners Partner van Escape Games Belgium Parking Drinkgelegenheid Een gezellige bar waar iedereen terecht kan voor een hapje of een drankje
Room #1

Black Jack

Toegankelijkheid
Rolstoel toegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
2 - 12 spelers
60 min

Een gewiekste croupier heeft enkele Casino-eigenaars flink wat geld uit de zakken gehaald. Jij bent hun laatste hoop om orde op zaken te stellen. Ontmasker jij de oplichter voor hij jou ontmaskert en vooral... vind je het geld terug? Ga all-in, maar verbrand jezelf niet! De klok tikt!

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordeling

Ontspanningsruimte

Parking

Vergaderruimte

Drinkgelegenheid
Een gezellige bar waar iedereen terecht kan voor een hapje of een drankje

TELEFOON
+32 498 44 12 23
E-MAIL
info@2-escape.be