ZINID Escape Games

Mobiele escape game | Provincie - | (6 reviews)

Lene en Alex brengen hun originele escape rooms mee naar jouw locatie voor een geweldige teambuilding of een onvergetelijk evenement met persoonlijke begeleiding.  Ze zien escape ervaringen als een onuitputtelijke bron van inspiratie voor samenwerking en persoonlijke groei.

Beschrijving

Een team escape met collega's in je eigen meeting rooms, de escape caravan als familieactiviteit op je festival, een origineel tienerverjaardagsfeest, …  Tal van mogelijkheden.  ZINID escape games staat bovendien open voor jouw ideeën om samen iets moois te creëren.

Aantal rooms: 3

Office Escape

Verschillende teams spelen 'Office Escape' gelijktijdig in jullie eigen meeting rooms, cafetaria, zaaltje, ...  Maar eerst starten we met de hele groep met een korte kennismaking en opwarming voor het zetten van de toon.  Dan gaat elk team aan de slag om de verborgen geheimen van de vergaderzaal te ontcijferen (60 - 75 min).  Jullie ontdekken dat de ogenschijnlijk alledaagse voorwerpen toch niet zo alledaags zijn.  Elk team heeft op het einde een element van de laatste gemeenschappelijke puzzel.  Als die voltooid is, maken we een groepsfoto en ronden we af met een nabespreking (totale duur 2,5 - 3 u). Office Escape wordt ingericht in jouw indoor locatie.

Camping Quest - Challenge

Camping Quest neemt je mee op vakantie. Eindelijk! Weg van de drukte. Tijd voor ontspanning. Na een lange autorit, willen de tieners in jullie gezelschap natuurlijk meteen op de WiFi. En voor de lieve vrede hebben jullie beloofd dat dat het eerste is waar jullie bij aankomst voor zullen zorgen... Maar dat blijkt nog niet zo simpel te zijn!

Camping Quest - Party Mode

Tijdens dit kortverblijf in onze Tabbert uit 1979, krijg je een korte gevarieerde reeks puzzels voorgeschoteld. Helemaal in campingthema en seventies stijl. Het doel is om zo snel mogelijk onze strandbal te vinden, die ergens in de caravan moet zijn…  De 'Party Mode' is ontworpen voor evenementen en feestjes en een ideale kennismaking met 'escapen'. (Het is geen verkorte versie van Camping Quest - Challenge.) *De Escape Caravan wordt op jouw outdoor locatie opgesteld.

Gemiddelde beoordeling: 4.6 / 5 (6 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Teambuilding met collega's

Met de collega's een teambuilding gedaan, waarbij we verdeeld in enkele groepjes van 3-4 man tegelijk zo snel mogelijk eenzelfde escape room moesten oplossen. De puzzels waren heel origineel en het onthaal was super. Zowel mensen die nog geen ervaring hadden als doorwinterde escapers waren erg enthousiast. Absoluut een aanrader!

Gespeelde room: Office Escape

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Sam Van den Driessche op 8/3/2019 (Gemiddeld escaper)


Collega bonding met office escape

Office escape was een absolute topper!

Een echte aanrader voor een activiteit met de collegas:

- de meest verrassende opdrachten die ik al gezien heb bij escape games
- een beetje competitiviteit (aanrader om met meerdere teams te spelen)
- en het belangrijkste: goed gelachen en geamuseerd

Gespeelde room: Office Escape

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door robrecht op 8/3/2019 (Gemiddeld escaper)


Verrassend!

Een leuk/origineel thema met een gezellige sfeer en een echt vakantiegevoel.
Toen ik de escape room... euh caravan boekte, had ik mijn bedenkingen over de grootte. Meestal speel je in meerdere kamers waardoor je toch voldoende ruimte hebt en ik zag dit niet gebeuren in een caravan.
Het verraste me dan ook enorm hoe goed de ruimte in de caravan gebruikt werd.
De puzzels waren leuk, in thema en met wisselende moeilijkheidsgraad waardoor mijn dochter van 12 jaar ook goed kon meedoen.
Algemeen een superleuke ervaring!

Gespeelde room: Camping Quest - Challenge

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Stef op 23/9/2018 (Gemiddeld escaper)


De caravan is van alleman

Met 4 in een caravan kruipen leek me op het eerste zicht een wat benepen gedachte. Toch hebben we daar bij het spelen nooit last van gehad. We waren allen de hele tijd bezig.
De ontvangst om het verhaal wat te duiden was niet alleen grappig, maar bracht je ook direct in de juiste sfeer.
Na een aantal escaperooms te hebben gespeeld is dit toch wel één van de leukste, zo niet de leukste. Ook heel toegankelijk voor mensen die nog nooit een escaperoom hebben gespeeld, lijkt mij.
Kortom, een echte aanrader wat mij betreft.

Gespeelde room: Camping Quest - Challenge

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Dave Nauwelaerts op 21/3/2018 (Gemiddeld escaper)


Eens iets anders

Al bij het onthaal waanden we ons in een campingsfeer, en dat creëerde van in het begin een aangename vibe. We hebben al een aantal escape rooms in binnen- en buitenland gedaan, maar deze was zeker één van de origineelste. Toffe raadseltjes, sommige waren echt niet simpel en konden we enkel met tips oplossen, maar het was een leuke mix van moeilijkere met eenvoudigere waardoor je je nooit verveelde. Echt een aanrader!

Gespeelde room: Camping Quest - Challenge

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Marleen op 21/3/2018 (Gemiddeld escaper)


Top mobiele escape game!

Erg originele insteek, leuke zoektocht en idem ditto puzzels. Kortom zowiezo een aanrader voor liefhebbers van escape games!

Gespeelde room: Camping Quest - Challenge

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Jelle Fondu op 9/1/2018


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Mobiele escape game
+32 475 75 36 56
info@zinid.be
Bezoek website
Direct reserveren

Vergaderruimte

Ontspanningsruimte

Parking

Afhankelijk van de locatie waar we naartoe komen