Exit Room Events

Adres
-,
Mobiele escape game

Telefoon
0032478074647

E-mail
info@escaperoom.be

Ben je op zoek naar een originele, verrassende en super spannende nieuwe vorm van teambuildingactiviteit tot wel 100 personen? Dan zijn de mobiele escape boxen van Exit Room zeker iets voor jou!
Dit spel kan eender waar gespeeld worden! Gaande van je eigen kantoor, in een grote living, in de tuin, in de cafetaria van de sportclub, op je trouwfeest, ... de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je toch liever de verplaatsing maken? Dan kan dit zeker op de vaste Exit Room locaties in Leuven of Hasselt!
Parking Afhankelijk van de locatie waar je speelt Ontspanningsruimte Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt Vergaderruimte Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt
Room #1

Mobiele escape

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk
Talen
Frans
Nederlands
Engels
+ 14 jaar
20 - 100 spelers
75 min

Onze mobiele escape boxen zijn DE ideale activiteit voor grote groepen! Van 20 tot 100 personen. Maak teams van 3 tot 5 personen en daag je vrienden uit. De score wordt 'live' bijgehouden zodat je op elk moment in het spel weet waar jouw groep staat! Onze 13 boxen zijn ingericht volgens de principes van escape rooms. Raadsels, doe-opdrachten en puzzels. Wie slaagt erin om de meeste boxen open te krijgen? Wie behaalt de hoogste score? Maar speel het tactisch! Elke groep krijgt ook 5 tips! Gebruik deze echter slim en speel het tactisch, ongebruikte tips brengen op het einde van het spel bonuspunten op! Een spannende team activiteit vol plezier en spanning!

Beoordelingen

(Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game)
X
Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse beoordelingen te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Nog geen beoordelingen geschreven voor deze game

Parking
Afhankelijk van de locatie waar je speelt

Ontspanningsruimte
Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt

Vergaderruimte
Optioneel, afhankelijk van de locatie waar je speelt

TELEFOON
0032478074647
E-MAIL
info@escaperoom.be