Escape Room Hasselt

Hasselt | Provincie Limburg | (0 reviews)

Je stapt met een groepje vrienden of collega's een kamer binnen en de deur valt achter je dicht... Je bevindt je in een mysterieuze ruimte vol uitdagingen die je van de ene onverwachte situatie in de andere doen tuimelen. Escape Room Hasselt garandeert een geweldige uitdaging voor groepen vrienden, collega's en familie. Een fantastische activiteit tijdens een middagje in de stad of als starter van een avondje uit! De ervaring is niet angstaanjagend en vergt geen fysieke inspanning. Je teamgeest en vindingrijkheid worden daarentegen wél op de proef gesteld. Samenwerking, inventiviteit, creativiteit en een goed inlevingsvermogen zijn essentieel om binnen één uur buiten te geraken.

Beschrijving

Escape room Hasselt streeft naar een goede balans tussen gezelligheid en professionaliteit. Speel een uniek escape spel in een mooi historisch pand, gelegen in het centrum van Hasselt. Zowel het verhaal als de puzzels van de escape game zijn tot in de puntjes uitgewerkt door de eigenaars. Om dit te realiseren werken ze samen met creatieve vakmannen in een professioneel atelier.

Aantal rooms: 1

Dokter Angel

Dokter Angel wordt ervan verdacht mensen te hebben gebruikt om op hun te experimenteren. Het is onbekend wat er gebeurd is en of ze kunnen genezen, misschien een anti-gif? Jullie hebben 60 minuten de tijd om uit te zoeken wat er is gebeurd en hoe je iedereen kan genezen. Maar zorg ervoor dat jullie ook op tijd ontsnappen voordat jullie zijn volgende slachtoffer worden.

Nog geen reviews geschreven voor deze game

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Thonissenlaan 23, 3500 Hasselt
0032487565525
info@escapehasselt.be
Bezoek website
Direct reserveren

Vergaderruimte

Ontspanningsruimte

Op onze locatie hebben we een aangename gezellige ontspaningsruimte ter beschikking voor diverse doeleinden. De ruimte biedt plaats voor maximaal 10 personen. Daarnaast beschikt ze over verschillende technologische voorzieningen (laptop of projector ...)

Parking

Indien je gratis wil parkeren. Parkeer je best aan de parking Kanaalkom, vandaar is het te voet 6 min wandelen naar de escape room Hasselt (thonissenlaan 23). Je kan ook voor de escape room parkeren, dan is het wel betalend (3 euro voor 2 uur).