Ecco La Luna

Mobiele escape game | Provincie - | (0 reviews)

He evenementenbureau Ecco La Luna heeft er met "The Crazy Scientist" een top escape spel bij! Teams zullen op z'n best moeten samenwerken om de uitdaging tot een goed einde te brengen. Dit escape spel kan je handig combineren met andere activiteiten van Ecco La Luna of met een gezellig etentje achteraf! Plezier gegarandeerd!

Beschrijving

"The Crazy Scientist" is een mobiele escape game die op elke locatie gespeeld kan worden (zelfs buiten). Het doel van het spel is om een ""escape box"" op te lossen met maximaal 15 personen. Ecco La Luna heeft wel 4 identieke boxen ontworpen. In totaal kan je dus met 60 personen tegelijk spelen! Teams zullen goed moeten samenwerken om alle bollen uit de box te krijgen. De box is gevuld met praktische challenges en veel verschillende uitdagende raadsels zoals laserstralen en sterrenkaarten. Je zal je geen moment vervelen!

Aantal rooms: 1

The Crazy Scientist

"The Crazy Scientist" heeft een plutoniumbom gemaakt die ooit de wereld zal vernietigen. De vraag is alleen... wanneer? Om de bom onschadelijk te maken, moeten de avonturiers de bom eerst activeren. Eens de bom geactiveerd is, gaat de box open en kan het ontmantelen beginnen. Ga als team op zoek naar de 5 plutoniumbollen en neutraliseer ze in de nog te activeren ontmantelingsmodule om de wereld te redden.

Nog geen reviews geschreven voor deze game

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Mobiele escape game

Parking

Parkeermogelijkheden zijn verschillend naargelang de locatie

Ontspannen

Dit is afhankelijk van de locatie

Vergaderruimte

Dit is een mobiele escape room, afhankelijk van de locatie is er een vergaderruimte.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan

Ja, graag schrijf ik me in voor de Escape Games Belgium nieuwsbrief, zodat ik op de hoogte blijf van alle escape nieuwtjes.