Airzone

Kontich | Provincie Antwerpen | (2 reviews)

In Kontich en omstreken is Airzone geen onbekende. Het bedrijf biedt complete pakketten aan voor bijvoorbeeld teambuildings en vrijgezellenfeesten. Naast de vele attracties en spellen, kan je nu ook ontsnappen uit maar liefst drie verschillende escape rooms!

Beschrijving

Airzone biedt verschillende op maat gemaakte attracties aan voor kinderen, families, scholen, bedrijven en verenigingen. Kortom er is voor ieder wat wils. Ook vind je bij Airzone nu drie escapes rooms. Laat je opsluiten en probeer binnen het uur te ontsnappen uit de kamers die elk opgebouwd zijn met een mooi verhaal. Wanneer je (hopelijk) ontsnapt bent, kan je nog nagenieten met een drankje en hapje. Krijg je er niet genoeg van? Probeer dan zeker één van de vele attracties die Airzone aanbiedt! Veel plezier!

Aantal rooms: 3

Steen der Wijzen

De Steen der Wijzen is een substantie waarmee men metaal in goud kan veranderen door het aan te raken. Volgens de geruchten is de steen in het bezit van de familie Di Medici in Italië. De Verenigde Naties vrezen echter dat het familiehoofd van Di Medici slechte bedoelingen heeft. Hij zou met behulp van de steen de goudprijzen kunnen laten kelderen en zo de wereldeconomie destabiliseren. De Verenigde Naties hebben jullie gestuurd om de steen te bemachtigen. Wanneer jullie de bibliotheek betraden, viel de deur achter jullie in het slot. Er is net voldoende zuurstof voor maximum één uur. Zoek met je onderzoeksteam de bijzondere steen en de geheime code om uit deze hachelijke situatie te kunnen

De Bruid

"Het is je laatste dag als vrijgezel. Je liet je helemaal gaan tijdens je vrijgezellenfeest De alcohol vloeide rijkelijk en je wordt wakker in wat lijkt op een achterkamer van een discotheek. Je hebt geen idee hoe je hier terecht kwam en je stelt vast dat de deur van de kamer op slot is en dat je binnen een uur je jawoord moet geven aan je bruidegom. Haast je zodat je je eigen feest niet mist! "

Santoro's Casino Room

In deze room kruipen jullie in de huid van enkele rasechte rounders: beroepskaarters die ongure pokertafels afschuimen op zoek naar een gemakkelijke prooi. Tijdens het laatste spelletje worden jullie echter betrapt op het tellen van de kaarten. De dealer is furieus, sluit jullie op en roept de hulp in van malafide eigenaar Nicky Santoro. Terwijl ze bespreken wat ze met afzetters zoals jullie moeten aanvangen kunnen jullie maar beter zien te ontsnappen. Je begrijpt dat jullie nadien nooit meer jullie gezicht kunnen laten zien in deze stad, misschien kan het geen kwaad om eveneens zo veel mogelijk geld mee te nemen.

Gemiddelde beoordeling: 3.3 / 5 (2 reviews)

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Alle reviews

Dit kunnen we thuis ook.

We deden de kamer "steen der wijzen". Spijtig genoeg was het een dikke tegenvaller. We werden vriendelijk ontvangen maar het verhaal moesten we maar lezen op een papier. Er was niemand dat het verhaal uitlegde en je mee neemt in het verhaal.
De kamer op zich was ok, maar de puzzels stelden niet veel voor. Na nog geen 50 minuten stonden we al buiten met het gevoel dat het spel nog moest beginnen.

Gespeelde room: Steen der Wijzen

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Wendy op 26/5/2017


Leuke escape room

Wij hebben de steen der wijzen gedaan met 4 personen. Het was een leuke kamer. Met behulp van een aantal suggesties die ons op het juiste spoor brachten is het gelukt om te ontsnappen. De ontvangst was zeker in orde en de kamer zelf was overzichtelijk. Het was geen overdaad aan afleiding en foute hints wat soms wel eens het geval kan zijn bij andere escape rooms. Het begin was even moeilijk om de juiste richting te vinden maar het is ons gelukt en het is zeker een aanrader.

Gespeelde room: Steen der Wijzen

Onthaal
Decor
Puzzels
Waw-factor

Geschreven door Elke op 1/5/2017


Hou me op de hoogte van nieuwe escape games, kortingen, wedstrijden, enzovoort.
We vragen jouw e-mailadres om valse reviews te vermijden. We zullen dit nooit doorgeven aan derden. Beloofd!

Informatie

Meylweg 41A, 2550 Kontich
+32 33 34 96 19
info@airzone.be
Bezoek website
Direct reserveren