Studio Globo

4.5
ADRESS
Hugo Verrieststraat 22,
8800 Roeselare

TELEPHONE
05 122 11 03

EMAIL
roeselare@studioglobo.be

WEBSITE
Visit the website

Studio Globo is the specialist in the field of development education with their extensive educational offerings in the form of immersion workshops, workshops, trainings and community walks. In addition, they also offer continuing education courses. Their latest project, The Mumbai Mystery, also falls within this theme. A mystery game with a nod to the Sustainable Development Goals.
Partners Partner of Escape Games Belgium Recreation area Parking Meetingroom Possibility to drink something
Room #1

Mumbai Mystery

Accessibility
Wheelchair accessible
Languages
French
Dutch
English
+ 16 years
12 - 24 players
120 min(s)

Get on a plane in Roeselare to Mumbai, assume the role of inspector and unravel the mystery. Crack the different codes and solve the mystery together with a group of colleagues, friends, acquaintances in a unique and realistic setting. In the first part the participants get one hour to solve the mystery. In the second part, they are encouraged to work on the Sustainable Development Goals. After all, these are linked to the mystery.

Reviews

(1 reviews)

Mijn ervaring
Written by Kato on 31/3/2022 (Average escaper)

Reception
4.0
Decor
5.0
Puzzles
4.0
Wow-factor
5.0

Gespeelde room: Mumbai Mystery

Ik had zelf nog niet veel ervaring met escape rooms en had daarom ook geen verwachtingen. Ik vond de inkleding al zeer leuk en origineel. Vooral dat het materialen zijn die ook echt uit India komen, vind ik echt een meerwaarde!

Het spel zelf zat goed in elkaar en had genoeg variatie voor mij. Het niveau is zeker goed, ik had zelf geen ervaring en had niet het gevoel dat ik er niets van kon. Als ik even niet goed wist hoe ik verder moest dan kon ik zeker ook rekenen op hulp via tips. Het is zeker ook positief dat je met kleinere groepjes aan de slag gaat en dan op het einde samen als 1 grote groep het mysterie kan oplossen.

Daarnaast is het leuk dat jullie het spel te linken aan de SDG's. Via het spel heb je een voorbeeld dat je ongeveer zelf meemaakt en dus is het ook gemakkelijker om alles te begrijpen.

Ten slotte vind ik het concept van de begeleiding zeer goed. Het is een meerwaarde voor de maatschappij om Refu Interim in te zetten. Dit biedt hen meer kansen!

Over het algemeen dus zeker een aanrader als je eens een escape room wilt ervaren waar je iets uit kan leren en waar je iets kan betekenen voor anderen.


X
Keep me informed about new escape games, discounts, contests, etc.
We ask for your email address to avoid false reviews. We will never pass this on to third parties. We promise!

Average rating
4.5

Reception
4.0
Decor
5.0
Puzzles
4.0
Wow-factor
5.0

Recreation area

Parking

Meetingroom

Possibility to drink something

TELEPHONE
05 122 11 03
EMAIL
roeselare@studioglobo.be